Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás - egérirtás

Rágcsálóirtás - patkányirtás

Rágcsálóirtás - egér

Egérirtás

Az egér az egyik legnagyobb számban előforduló emlős állat a földön. Az ember közelében él, 8-10 cm hosszú, szürkés-barnás-sárgás-fekete, farka olyan hosszú, mint a teste.

Az egerek rendkívül szaporák, évente 5-6 alkalommal kölykeznek, ilyenkor átlag 6 utódot hoznak világra. Kb. 2-4 év évig élnek, de gyakran korábban elpusztulnak.

Lakott területen kívül a gabonatáblákon, bozótosokban él.
A házon belül leginkább a fal mellett készített lyukakban, zsákok, ruhák között telepednek meg. A szabadban egyszerű fészket készítenek, amit kazlakban, szénaboglyában is kialakíthatnak. Általában kis területen él, melyet csak akkor hagy el, ha rákényszerül. A nyugalmat szereti, ezért gyakori zaklatás, bolygatás esetén inkább más lakóhelyet keres.

tovább..

Rágcsálóirtás - patkany-irtas

Patkányirtás

2 féle patkány él az ember környezetében: a vándorpatkány és a házi patkány.

A vándorpatkány 18 – 25 cm hosszú, szürkésbarna, szürkésfehér hasú. Fülei rövidek, farka testhosszánál rövidebb.

A házi patkány 13 – 20 cm hosszú, barnás-fekete, sötétszürke hasú. Fülei hosszúak, farka a testénél hosszabb, szőre selymes fényű, tiszta.

A vándorpatkány rendkívül szapora, évente akár 400-800 utóda is lehet. 2 – 3 évig is élhet, de az egyedek többsége jóval előbb elhullik.

tovább..

nyestkiuzes

Nyestkiűzés

Nyestkiűzés porozással, melyre 2 év garanciát vállalunk!

tovább..

Rágcsálóirtás 1

A rágcsálóirtásról néhány szóban

Amikor valaki egeret, patkányt lát egy ingatlanban, egyértelmű, hogy mihamarabb rágcsálóirtásra van szükség. Az egerek és patkányok rengeteg betegséget terjesztenek, amelyeknek nagy része igen súlyos lefolyású, sőt, akár halálos is lehet, ezért mihamarabb el kell kezdeni a rágcsálóirtáshoz szükséges teendőket, amit csak engedéllyel rendelkező szakember végezhet.

A járványügyi törvény szerint évente legalább kétszer rágcsálóirtást kell végezni mezőgazdasági épületekben, a szerves, ipari nyersanyagokkal foglalkozó cégek telephelyén, az építkezések területén, a vendéglátóipari egységekben, a piacokon, az élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására használt területeken, valamint a kikötőkben, a pályaudvarokon, a repülőtereken és az autópálya pihenőkben. Fontos, hogy a veszélyeztetett területeken háromhavonta tartsunk ellenőrzést, és amennyiben rágcsáló jelenlétét észleljük, azonnal végeztessük el a rágcsálóirtást!

Cégünk gyorsan, kedvező áron vállalja a rágcsálóirtást. Ha kérdése lenne a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!