Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás - egérirtás

Rágcsálóirtás - patkányirtás

Rágcsálóirtás - egér

Egérirtás

Az egér az egyik legnagyobb számban előforduló emlős állat a földön. Az ember közelében él, 8-10 cm hosszú, szürkés-barnás-sárgás-fekete, farka olyan hosszú, mint a teste.

Az egerek rendkívül szaporák, évente 5-6 alkalommal kölykeznek, ilyenkor átlag 6 utódot hoznak világra. Kb. 2-4 év évig élnek, de gyakran korábban elpusztulnak.

Lakott területen kívül a gabonatáblákon, bozótosokban él.
A házon belül leginkább a fal mellett készített lyukakban, zsákok, ruhák között telepednek meg. A szabadban egyszerű fészket készítenek, amit kazlakban, szénaboglyában is kialakíthatnak. Általában kis területen él, melyet csak akkor hagy el, ha rákényszerül. A nyugalmat szereti, ezért gyakori zaklatás, bolygatás esetén inkább más lakóhelyet keres.

tovább..

Rágcsálóirtás - patkany-irtas

Patkányirtás

2 féle patkány él az ember környezetében: a vándorpatkány és a házi patkány.

A vándorpatkány 18 – 25 cm hosszú, szürkésbarna, szürkésfehér hasú. Fülei rövidek, farka testhosszánál rövidebb.

A házi patkány 13 – 20 cm hosszú, barnás-fekete, sötétszürke hasú. Fülei hosszúak, farka a testénél hosszabb, szőre selymes fényű, tiszta.

A vándorpatkány rendkívül szapora, évente akár 400-800 utóda is lehet. 2 – 3 évig is élhet, de az egyedek többsége jóval előbb elhullik.

tovább..

nyestkiuzes

Nyestkiűzés

Nyestkiűzés porozással, melyre 2 év garanciát vállalunk!

tovább..

rágcsálóirtás Fejér megyében

Rágcsálóirtás Fejér megyében is: bízza szakértőkre a feladatot!

Legyen szó oktatási intézményekről, szállodákról, éttermekről, sok létesítménynél megvan a kockázat arra, hogy a területükön felbukkannak az egerek vagy a patkányok. Az élőlények megjelenése az esetek jelentős részében nagy riadalmat is okoz, nem véletlenül, hiszen sokan félnek tőlük, ráadásul rengeteg kórokozót is hordoznak magukon. Ezek kifejezetten károsak az emberi szervezetre. Természetes, hogy egy ilyen helyzetben az érintetteknek gyors megoldásra van szükségük, mert például nem túl előnyös, ha egy étteremben van panzióban elszaporodnak a rágcsálók. Amennyiben vendéglátóegysége, szállodája vagy oktatási intézménye Fejér megyében található, és észleli az élőlények jelenlétét, keressen fel bennünket mihamarabb az irtásért!

A rágcsálóirtást Fejér megyében is biztosítjuk az ügyfelek számára. Velünk nem marad egyedül a bajban! Segítünk, hogy minél rövidebb időn belül megszabaduljon a kellemetlen élőlényektől, így a létesítmény működését ezután semmi sem zavarhatja meg. A rágcsálóirtást Fejér megyében rugalmas, megbízható szolgáltatás keretein belül biztosítjuk a bennünket felkeresők számára. Ha ránk bízza a feladatot, nem Önnek kell foglalkoznia a probléma megoldásával, így több ideje juthat az intézményre. Fejér megyében a rágcsálóirtáshoz bevált, hatékony módszert alkalmazunk. Velünk a probléma gyökerét szüntetheti meg, ennek köszönhetően az irtás eredményét hosszú távon élvezhetik a létesítménybe betérők. A rágcsálómentes környezet mindenképp a vállalkozása javára válik, mert szállodájába vagy éttermébe sokkal szívesebben fognak betérni a vendégek.

A minőségi rágcsálóirtás Fejér megyében is elérhető, válasszon bennünket bátran a munkálatokhoz! Teremtsen velünk megfelelő környezetet, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk és a végeredménnyel. A rágcsálóirtást Fejér megyében kedvező áron vállaljuk, így szolgáltatásunk bárki számára könnyedén elérhető. Ha ránk bízná Fejér megyében a rágcsálóirtást, vagy kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

egérirtás

Egerek irtása: biztosítson valóban higiénikus körülményeket otthonában!

Sajnos előfordulhat, hogy az egerek padlásokon, garázsokban találják meg új fészküket, ezekről a helyekről pedig nagyon könnyen bejutnak az emberek lakta terekbe. Ahol az egerek megjelennek, ott az emberek búcsút mondhatnak a higiéniának. A rágcsálók, főleg nagyobb létszámban óriási felfordulást hagynak maguk után, ráadásul még betegségeket is terjesztenek. Az ürülékük kifejezetten veszélyes, vizeletük, nyáluk pedig az ivóvizet is beszennyezheti. Ilyen esetben a folyamatos takarítás egyáltalán nem használ. A százszázalékos higiéniát az érintett ingatlantulajdonosok kizárólag úgy kaphatják vissza, ha gondoskodnak az egérirtásról. Amennyiben az Ön környezetében is megjelentek az élőlények, és szeretné mihamarabb visszakapni otthona maximális tisztaságát, forduljon hozzánk bizalommal a rágcsálóirtásért!

Az egérirtással kapcsolatban hatékony és gyors segítséget nyújtunk, ennek köszönhetően nem kell hosszú ideig kompromisszumot kötnie otthonában a kosszal és a felfordulással. Ahol kisgyerekek is vannak, ott különösen fontos, hogy minél előbb megtörténjen az irtás, hiszen az ő szervezetük még inkább ki van téve a veszélyeknek. A rágcsálóirtás terén is több éves tapasztalatunk, gyakorlatunk van. A helyszínt alaposan átvizsgáljuk, azért, hogy pontosan oda helyezzük ki a méreggel töltött etetőládákat, ahol az élőlények fészke található. Ha szükséges, több területre is kihelyezzük a csapdákat. A rágcsálóirtás során a legfőbb célunk az, hogy az ügyfelek minél hamarabb, tartósan megszabaduljanak az egerektől.

Az egérirtásban is élen járunk, segítségünkkel könnyedén megszabadulhat a kellemetlen élőlényektől, így visszanyerheti otthona a százszázalékos higiéniát. Ha minket választ nem kell különböző bolti irtószerrel kísérleteznie, így sok csalódástól, idegeskedéstől is megkímélheti magát. Szolgáltatásunk kedvező áron elérhető, ezért anyagi szempontból is érdemes minket választani. Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket a megadott elérhetőségeinken, ahol kollégáink készséggel állna az érdeklődők rendelkezésére.

A rágcsálóirtás fontosságáról: milyen egészségügyi kockázataik vannak az egereknek?

Az egerek óriási károkat tudnak okozni, elég, ha az ember a sok megrágott kábelre, vagy a megdézsmált élelmiszer tartalékokra gondol, azonban nem csupán ezek miatt fontos mihamarabb a rágcsálóirtással foglalkozni. Sokan nem is tudják, hogy az állatok mennyire veszélyes betegségeket is terjeszthetnek. Éppen ezért a rágcsálóirtás egyetlen esetben sem várathat magára, hiszen az állatok elszaporodása csak tovább növeli az egészségügyi kockázatokat.

rágcsálóirtással megakadályozhatja, hogy a területen elterjedjen a szalmonella, ami az egyik legjellemzőbb egészségügyi kockázat az egereknél. A betegség a rágcsálók belső szerveiből kiindulva könnyedén átterjedhet az emberekre, ha hozzáérnek az állatok ürülékekhez, vagy olyan felületekhez, amit az egerek bepiszkítottak. A szalmonellafertőzésnek nagyon jellegzetes tünetei vannak, többek között émelygés, fejfájás, hányás, láz, sőt, véres széklet is előfordulhat ebben az esetben. Ezek akár kettő-hét napig is eltarthatnak.

rágcsálóirtással a halálos kimenetelű hantavírus is megelőzhető. Többféle rágcsáló is terjeszti, így az egerek is. Szintén az ürülékben lelhető fel, azonban ez akár már belélegzés útján is terjedhet.

rágcsálóirtás a Lyme-kórt is segít távoltartani. A fertőzés egyértelműen az állatokra felcsimpaszkodott kullancsok csípéséből indul ki. Amennyiben ezek a fertőzött egerek megharapják az embert, úgy továbbadhatják a betegséget. A Lyme-kór tünetei megegyeznek az influenzáéval, és akár egy hónapig is lappanghat a szervezetben. Ez esetben különösen fontos a megfelelő kezelés, mert a kezeletlen Lyme-kór kimerültséget, ízületi fájdalmakat, korlátozott izommozgást eredményez. 

Legyen körültekintő, és minél előbb döntsön a rágcsálóirtás mellett, hiszen ellenkező esetben a saját és mások egészségét is kockáztathatja! Az állatok eltávolításában mi hatékony, és gyors segítséget nyújtunk. Ha felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná az irtást, vagy kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Retteg az egerektől, patkányoktól? Gyors segítséget nyújtunk a rágcsálóirtásban!

Azok számára, akik irtóznak az egerektől, patkányoktól, felér egy rémálommal, ha a rágcsálók megjelennek közvetlen környezetükben, vagy akár az otthonukban. Természetes, hogy az érintettek sürgősen szeretnének megszabadulni a kellemetlen vendégektől, ezért mindenképp olyan céget keresnek a rágcsálóirtáshoz, ahol gyors segítséget tudnak nyújtani a szakemberek. Amennyiben Ön is retteg az egerektől, patkányoktól és megjelentek otthonában vagy az udvarban az állatok, keressen bennünket a rágcsálóirtáshoz!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok ügyfelünk irtózik ezektől az állatoktól, megteszünk mindent annak érdekében, hogy gyors segítséget biztosítsunk a rágcsálóirtáshoz. A különböző otthoni távoltartási, irtási praktikákhoz képest sokkal hatékonyabb módszerrel dolgozunk, hogy a jövőben ne jelenjenek meg újból környezetében a kártevők.

Ha szeretne mihamarabb megszabadulni a betolakodó állatoktól, bízza profikra a rágcsálóirtást, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Rágcsálóirtás ősszel: keressen minket bizalommal!

Most, hogy beköszöntött az ősz, egyre több családi háznál észlelhetnek az emberek rágcsálókat a kertben vagy a garázsokban. Ilyenkor amiatt választják az állatok az ember lakta helyeket, mert a téli hideg elől menekülnek, és keresik a megfelelő, meleg szálláshelyet, illetve elegendő élelmet maguknak. Ha az ember nem figyel oda, nem csupán a garázsban vagy a pincében jelenthetnek meg, hanem a lakásban is. Éppen ezért, amikor az ingatlantulajdonos észleli a környezetében az állatokat, azonnal kell cselekedni. Ha Ön is találkozott nemrég egérrel, pocokkal, egyéb rágcsálóval, és nem szeretné, hogy elszaporodjanak az állatok otthonában, keressen minket a rágcsálóirtáshoz!

A legtöbb ember ott követi el a hibát, hogy hagyja, hogy elszaporodjanak az állatok. Ahol megjelenik egy példány, ott számítani kell arra, hogy hamarosan egyre több lesz az állatokból. Amennyiben már az elején gondoskodik a rágcsálóirtásról, pár példánynál is, megakadályozhatja, hogy elszaporodjanak az állatok a területen, és bejussanak a lakásba.

Forduljon hozzánk bizalommal a rágcsálóirtáshoz ősszel is, ehhez pedig lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!  

A rágcsálóirtásról néhány szóban

Amikor valaki egeret, patkányt lát egy ingatlanban, egyértelmű, hogy mihamarabb rágcsálóirtásra van szükség. Az egerek és patkányok rengeteg betegséget terjesztenek, amelyeknek nagy része igen súlyos lefolyású, sőt, akár halálos is lehet, ezért mihamarabb el kell kezdeni a rágcsálóirtáshoz szükséges teendőket, amit csak engedéllyel rendelkező szakember végezhet.

A járványügyi törvény szerint évente legalább kétszer rágcsálóirtást kell végezni mezőgazdasági épületekben, a szerves, ipari nyersanyagokkal foglalkozó cégek telephelyén, az építkezések területén, a vendéglátóipari egységekben, a piacokon, az élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására használt területeken, valamint a kikötőkben, a pályaudvarokon, a repülőtereken és az autópálya pihenőkben. Fontos, hogy a veszélyeztetett területeken háromhavonta tartsunk ellenőrzést, és amennyiben rágcsáló jelenlétét észleljük, azonnal végeztessük el a rágcsálóirtást!

Cégünk gyorsan, kedvező áron vállalja a rágcsálóirtást. Ha kérdése lenne a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!