Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás

Rágcsálóirtás - egérirtás

Rágcsálóirtás - patkányirtás

Rágcsálóirtás - egér

Egérirtás

Az egér az egyik legnagyobb számban előforduló emlős állat a földön. Az ember közelében él, 8-10 cm hosszú, szürkés-barnás-sárgás-fekete, farka olyan hosszú, mint a teste.

Az egerek rendkívül szaporák, évente 5-6 alkalommal kölykeznek, ilyenkor átlag 6 utódot hoznak világra. Kb. 2-4 év évig élnek, de gyakran korábban elpusztulnak.

Lakott területen kívül a gabonatáblákon, bozótosokban él.
A házon belül leginkább a fal mellett készített lyukakban, zsákok, ruhák között telepednek meg. A szabadban egyszerű fészket készítenek, amit kazlakban, szénaboglyában is kialakíthatnak. Általában kis területen él, melyet csak akkor hagy el, ha rákényszerül. A nyugalmat szereti, ezért gyakori zaklatás, bolygatás esetén inkább más lakóhelyet keres.

tovább..

Rágcsálóirtás - patkany-irtas

Patkányirtás

2 féle patkány él az ember környezetében: a vándorpatkány és a házi patkány.

A vándorpatkány 18 – 25 cm hosszú, szürkésbarna, szürkésfehér hasú. Fülei rövidek, farka testhosszánál rövidebb.

A házi patkány 13 – 20 cm hosszú, barnás-fekete, sötétszürke hasú. Fülei hosszúak, farka a testénél hosszabb, szőre selymes fényű, tiszta.

A vándorpatkány rendkívül szapora, évente akár 400-800 utóda is lehet. 2 – 3 évig is élhet, de az egyedek többsége jóval előbb elhullik.

tovább..

nyestkiuzes

Nyestkiűzés

Nyestkiűzés porozással, melyre 2 év garanciát vállalunk!

tovább..

Retteg az egerektől, patkányoktól? Gyors segítséget nyújtunk a rágcsálóirtásban!

Azok számára, akik irtóznak az egerektől, patkányoktól, felér egy rémálommal, ha a rágcsálók megjelennek közvetlen környezetükben, vagy akár az otthonukban. Természetes, hogy az érintettek sürgősen szeretnének megszabadulni a kellemetlen vendégektől, ezért mindenképp olyan céget keresnek a rágcsálóirtáshoz, ahol gyors segítséget tudnak nyújtani a szakemberek. Amennyiben Ön is retteg az egerektől, patkányoktól és megjelentek otthonában vagy az udvarban az állatok, keressen bennünket a rágcsálóirtáshoz!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy sok ügyfelünk irtózik ezektől az állatoktól, megteszünk mindent annak érdekében, hogy gyors segítséget biztosítsunk a rágcsálóirtáshoz. A különböző otthoni távoltartási, irtási praktikákhoz képest sokkal hatékonyabb módszerrel dolgozunk, hogy a jövőben ne jelenjenek meg újból környezetében a kártevők.

Ha szeretne mihamarabb megszabadulni a betolakodó állatoktól, bízza profikra a rágcsálóirtást, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Rágcsálóirtás ősszel: keressen minket bizalommal!

Most, hogy beköszöntött az ősz, egyre több családi háznál észlelhetnek az emberek rágcsálókat a kertben vagy a garázsokban. Ilyenkor amiatt választják az állatok az ember lakta helyeket, mert a téli hideg elől menekülnek, és keresik a megfelelő, meleg szálláshelyet, illetve elegendő élelmet maguknak. Ha az ember nem figyel oda, nem csupán a garázsban vagy a pincében jelenthetnek meg, hanem a lakásban is. Éppen ezért, amikor az ingatlantulajdonos észleli a környezetében az állatokat, azonnal kell cselekedni. Ha Ön is találkozott nemrég egérrel, pocokkal, egyéb rágcsálóval, és nem szeretné, hogy elszaporodjanak az állatok otthonában, keressen minket a rágcsálóirtáshoz!

A legtöbb ember ott követi el a hibát, hogy hagyja, hogy elszaporodjanak az állatok. Ahol megjelenik egy példány, ott számítani kell arra, hogy hamarosan egyre több lesz az állatokból. Amennyiben már az elején gondoskodik a rágcsálóirtásról, pár példánynál is, megakadályozhatja, hogy elszaporodjanak az állatok a területen, és bejussanak a lakásba.

Forduljon hozzánk bizalommal a rágcsálóirtáshoz ősszel is, ehhez pedig lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!  

A rágcsálóirtásról néhány szóban

Amikor valaki egeret, patkányt lát egy ingatlanban, egyértelmű, hogy mihamarabb rágcsálóirtásra van szükség. Az egerek és patkányok rengeteg betegséget terjesztenek, amelyeknek nagy része igen súlyos lefolyású, sőt, akár halálos is lehet, ezért mihamarabb el kell kezdeni a rágcsálóirtáshoz szükséges teendőket, amit csak engedéllyel rendelkező szakember végezhet.

A járványügyi törvény szerint évente legalább kétszer rágcsálóirtást kell végezni mezőgazdasági épületekben, a szerves, ipari nyersanyagokkal foglalkozó cégek telephelyén, az építkezések területén, a vendéglátóipari egységekben, a piacokon, az élelmiszerek és italok előállítására, tárolására, szállítására használt területeken, valamint a kikötőkben, a pályaudvarokon, a repülőtereken és az autópálya pihenőkben. Fontos, hogy a veszélyeztetett területeken háromhavonta tartsunk ellenőrzést, és amennyiben rágcsáló jelenlétét észleljük, azonnal végeztessük el a rágcsálóirtást!

Cégünk gyorsan, kedvező áron vállalja a rágcsálóirtást. Ha kérdése lenne a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, bátran keressen fel minket elérhetőségeinken!