KUPONKÓD

Válasszon megyét!

Település választása

Irtandó terület (nm)

Légtérkezelés
Légtérkezelés hidegköd képzéssel
+5.000 Ft/100 nm
bolhairtás ára - Légtérkezelés
Légtérkezelés füst képzéssel
+8.000 Ft/100 nm

Ár

8.000 Ft

MEGRENDELEM

Árkalkulátorunk segítségével pillanatok alatt kiszámolható mennyibe kerül a bolha irtása. Csak meg kell adni, hol és mekkora területről van szó, valamint, hogy milyen technológiával szeretné az irtást és már egyből látható is az ár. Ha még csak a hely van megadva, akkor a kiszállási díjat mutatja a kalkulátor, ha csak a terület, akkor a munkadíj látszik.
Ha elfogadható az ár, azonnal meg is rendelhető az irtás.

FIGYELEM!

A hidegköd képzést abban az esetben érdemes alkalmazni, ha a kezelt helyiség közepesen zsúfolt.
A füstképzést akkor célszerű kérni, ha a vizes bázisú ködképzés nem ajánlatos, vagy a kezelt helyiség erősen zsúfolt.
A füstképzés ára 100 m2-enként 8 ezer Ft, 2.5 m belmagasságig.
2.5 méter fölötti belmagasságnál egyedi felár lehetséges.

A kétféle eljárás együtt nem alkalmazható, csak az egyiket lehet választani!

A megrendelési oldalon megjelölhető több időpont is, amikor alkalmas lenne az irtás. A megrendelést e-mailben igazoljuk vissza, ezt követően munkatársunk felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel, időpont egyeztetés, illetve további részletek megbeszélése céljából.

Amennyiben egyedi ajánlatot szeretne kérni, az alábbi lehetőségek vannak rá:

Kérjen visszahívást vagy Vegye fel velünk a kapcsolatot

Várjuk Önt is elégedett ügyfeleink közé!

Az alábbi táblázatban bejelölhet több időpontot is amelyik alkalmas Önnek a kártevőirtás megkezdéséhez. Amennyiben esetleg foglalt már az időpont, munkatársunkkal egyeztethet a megfelelő időpont kiválasztásához

MEGRENDELEM
ELKÜLD

A bolhairtás fontosságáról bővebben

bolhairtás

Ahogy más élősködők, úgy a bolhák is bármikor felbukkanhatnak a háztartásokban. Az emberek közül sokan azt gondolják, hogy a vérszívó paraziták kizárólag az állatoknak okozhatnak problémákat, azonban az igazság az, hogy az emberek is ugyanúgy veszélyeztetettek. Elsősorban a kiéhezett felnőtt bolhák támadhatnak, amik viszkető, kellemetlen csípést hagynak maguk után. A paraziták által fertőzött területen emiatt egy idő után képtelenség megmaradni, ráadásul fertőző betegségeket is terjeszthetnek, ezért mihamarabb gondoskodni kell a bolhairtásról. Ehhez manapság többféle megoldás is létezik, azonban az alaposság miatt érdemes ezt a feladatot szakemberre bízni. Amennyiben Ön is érintett, keressen fel bennünket mihamarabb a bolhairtásért!

bolhairtásnak köszönhetően végre nem érezheti magát és háziállatait veszélyben, és nem kell aggódnia a kellemetlen csípések miatt sem. Nem érdemes várni a szolgáltatás igénybevételével, hiszen a paraziták maguktól nem fognak távozni, sőt, egyre nagyobb területeket fognak lefedni. Az állandó vakaródzástól kisebesedhet a bőr, ami pedig akár egy életre nyomot hagyhat az ember lábán. Ilyen körülmények között és állapotban éjszakánként a pihenéssel is problémák lehetnek, a kialvatlanság pedig további egészségügyi szövődményeket, teljesítményromlást is eredményezhet. Nem érdemes tehát kompromisszumot kötni a kialakult helyzettel, hanem minél hamarabb a bolhairtást kell választani. Ezzel kapcsolatban megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk a bennünket felkereső ügyfelek számára. A bolhairtást kedvező áron vállaljuk, ezért anyagi szempontból is megéri profikra bíznia ezt a feladatot.

bolhairtással kapcsolatban is a maximumot nyújtjuk az ügyfelek számára. Legyen szó az otthonáról, nyaralójáról, más ingatlanról, bármilyen esetben igénybe tudja venni szolgáltatásunkat. Ha felkeltettük az érdeklődését, és ránk bízná a terület megtisztítását, vagy bővebb információkra lenne szüksége az irtás menetéről, a felhasznált szerekről, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!