rovarirtás

rovarirtás

rovarirtás - csótány

rovarirtás - darázs

rovarirtás - hangya

rovarirtás - poratka

  • ágyi poloska
  • bolha
  • csótány
  • darázs
  • élelmiszermoly
  • hangya
  • légy
  • poratka
  • pókszázlábú
  • ruhamoly

rovarirtás

Rovarirtás - hangya

Hangyairtás

A hangyák a méhek és a darazsak rokonai,több mint 12 000 fajuk ismert.  
Telepeiken (hangyaboly) igen nagy rendszerezettség figyelhető meg; némelyikükben több millió egyed él.
Az egyes hangyák lehetnek steril nőstények (dolgozók), termékeny hímek (here) és termékeny nőstények (királynő).
Egy-egy telep nagy helyigényú lehet.

Rendszerint három formája jelenik meg egy fajon belül: a szárnyas hím, a szárnyas nőstény és a szárnyatlan munkás.

bővebben..

Rovarirtás - német darázs

Darázsirtás

Magyarországon az egyik legismertebb darázs fajta a kecskedarázs.
A kecskedarázs egész Európában megél, valamint Ázsia, Észak-Amerika és Mexikó mérsékelt területein megtalálható.
A királynő hossza 20 milliméter, míg a here és a dolgozó kisebb, 18 milliméter. A dolgozók, a here és a királynő egyaránt fekete-sárga, színbeli eltérés nincs, viszont nőstények potroha nagyobb.
A darazsak tavasztól őszig, illetve a fagyokig aktívak. Irtásukat kora tavasszal érdemes megkezdeni, mert ahogy bejönnek a nyári melegek, szaporodásuk felgyorsul, a kolónia növekszik.

bővebben..

Rovarirtás - csótány

Csótányirtás

Hazánkban leggyakrabban a német csótány és a konyhai csótány fordul elő, az amerikai csótány és egyéb csótányfajták kevésbé jellemzőek. 1-6 cm hosszúak, szürkés-barna-fekete színűek. Jól látnak, de  nem tudnak repülni.

A meleg helyeket (25-30 C°) kedvelik. Élettartamuk kb 3 hónaptól 1-2 évig terjed. Rejtett életmódot folytatnak, a fényt kerülik.

bővebben…

poratka

Poratkamentesítés / Matractisztítás 

Takarítócégként napi szinten végzünk különböző helyszíneken takarításokat, nagytakarításokat. Ezek alkalmával rendszeresen porszívózzuk az ágyakat, és egyéb kárpitozott bútorokat, illetve végzünk nedves kárpittisztítást is, akkor, amikor megrendelőink kérik. Több esetben találkoztunk azzal az esettel, hogy allergiás panaszok fordultak elő...

bővebben..

Rovarirtás - agyi poloska

Ágyi poloska irtása

Az egyik legnehezebben irtható rovar. Irtása 2 lépcsőben hatásos. Mindkét alkalommal permetezést és légtérkezelést (nem gázosítást, hanem füstképzést!) alkalmazunk. A munkafolyamat idejére a lakást el kell hagyni 8-10 órára. Munkatársaink az ajtók, ablakok és szellőzők nyílásait légmentesen lezárják, így biztosítva a nagyobb hatékonyságot.

bővebben…

rovarirtás

Rovarirtásra lenne szüksége?

Rovarok keserítik meg a mindennapi életét, és nem tudja, hogyan szabadulhatna meg tőlük, de lehetőleg véglegesen? A rovarirtás számos rovarfaj esetében hatásos, ezért érdemes foglalkoznia ezzel a kérdéssel!

Többféle rovarral akadhat gondunk, amelyek akár komoly problémákat is okozhatnak. A rovarirtás segít megoldani a gondjainkat, amennyiben olyan fajokról van szó, amelyek a lakásban, illetve a környékén élnek. Ilyenek például a hangya, a pókszázlábú, az élelmiszer- és ruhamolyok, a csótányok, vagy az ágyi poloskák, amelyek akár egészségügyi gondokat is előidézhetnek, de a kertben, illetve kültéren élő darazsak is veszélyesek lehetnek, arról nem is beszélve, hogy tönkretehetik az egész nyarunkat is, mert miattuk nem lehetséges a szabadban tartózkodni. A rovarirtás segítségével azonban könnyedén megoldhatóak a fentebb felsorolt helyzetek, és fellélegezhetünk.

Amennyiben rovarirtásra lenne szüksége, vagy kérdése lenne a témával kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Rovarirtás: hamarosan ismét itt az ideje!

Újra itt a tavasz, amikor nem csak az egyre melegebbé váló időjárás érkezik meg, de a vele együtt ismét aktívvá váló rovarok is. Ilyenkor sajnos nem csak a hasznos rovarok lepik el a természetet, hanem előkerülnek azok is, amelyek képesek akár pokollá is tenni az addig békés mindennapjainkat. A hangyák, csótányok, ágyi poloskák egész évben felbukkanhatnak, ám ebben az időszakban másokkal is gyakran találkozhatunk; akinek épült már darázsfészek a teraszán, tudja mire gondolunk. Amennyiben hasonló problémával küzd, érdemes egy tapasztalt rovarirtó szakembert keresnie!

A méhek is tudnak ijesztőek lenni, különösen, amikor rajban érkeznek, de ők csak a legvégső esetben támadnak, amikor már nincs választásuk, hiszen belehalnak életük egyetlen csípésébe. A darazsakat azonban ez nem tartja vissza, és meglehetősen agresszív természetűek, ráadásul a csípésük könnyen válthat ki allergiás reakciót, amit jobb elkerülni. Rovarirtással megszabadulhat a kellemetlenségektől, és veszélyeknek sem kell kitennie magát!

Amennyiben rovarirtásra lenne szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Bízza ránk a rovarirtást!

A rovarok a természet részei, de azért nem szívesen látjuk őket az otthonunkban. Ott, ahol alszunk, ahol eszünk, nincsen helye az ízeltlábúaknak. Ez sajnos azonban nem tántorítja el őket, nem tudnak róla, hogy nem szívesen látott vendégek. Hangyák bukkantak fel a konyhakövön araszolva, poratka van a kárpitban, csótányok éktelenkednek a fürdőben vagy ágyi poloska zavarja meg az addig nyugodt életritmusát? Aggodalomra semmi ok, csak keressen fel minket bizalommal és igényeljen rovarirtást!

Cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a rovarirtás terén, ez alatt az idő alatt pedig aktívan kivettük a részünket a hatékony kártevőmentesítésből. Kedvező árakkal és modern eljárásokkal vesszük fel a harcot a rágcsálók és a rovarok ellen is, mikor melyikre van éppen szükség.

Nem kell tovább szenvednie a kellemetlen látogatóktól, hanem rövid úton megszabadítjuk tőlük otthonát. Lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink egyikén és rendelje meg rovarirtó szolgáltatásunkat!