KUPONKÓD

Válasszon megyét!

Válasszon települést!

Irtandó terület (nm)

Ár

8.000 Ft

MEGRENDELEM

Az alábbi táblázatban bejelölhet több időpontot is amelyik alkalmas Önnek a kártevőirtás megkezdéséhez. Amennyiben esetleg foglalt már az időpont, munkatársunkkal egyeztethet a megfelelő időpont kiválasztásához

MEGRENDELEM
ELKÜLD

Nyest kiűzése: ne várja meg a nagyobb károkat!

nyestkiűzés

A nyestek egyre több lakott területen bukkannak fel. A kisragadozók akár sok százezres károkért is felelősek lehetnek, ezért fontos, hogy az emberek amint észlelik a jelenlétüket, mihamarabb gondoskodjanak távoltartásukról. Amennyiben Ön is észrevette otthona környezetében az állatokat, és nem szeretné megvárni, míg nagyobb kárt csinálnak, forduljon hozzánk bizalommal a nyestkiűzésért!

nyestkiűzéssel megelőzheti, hogy például a garázsban tárolt drága kerti gépekben vagy pedig a gépjárművében tegyenek kárt az állatok. A kisragadozók kiűzését porozással végezzük. Az eljárás során azokat a területeket porozzuk be, ahol az állatok gyakran megfordulnak például a padlást, fészert vagy az udvart. A nyestek egyhamar eltűnnek a környezetéből, Ön pedig ismét biztonságban tudhatja autóját, kerti berendezéseit, egyéb értékeit.

Ne kockáztasson tovább, hanem bízza ránk mihamarabb a nyestkiűzést! Ha igénybe venné a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége az eljáráshoz használt anyagról, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!

A nyestkiűzésre 1 év garanciát vállalunk (zárt térben, pl. tetőtér, garázs, stb.)

  • nyest ellen
  • nyest kiűzése
  • városi nyest
  • nyest csapda