KUPONKÓD

Válasszon megyét!

Válasszon települést!

Irtandó terület (nm)

Légtérkezelés
Légtérkezelés hidegköd képzéssel
+5.000 Ft/100 nm
csótányirtás ára - Légtérkezelés
Légtérkezelés füst képzéssel
+8.000 Ft/100 nm

Ár

0 Ft

MEGRENDELEM

Árkalkulátorunk segítségével pillanatok alatt kiszámolható mennyibe kerül az élelmiszermoly irtása. Csak meg kell adni, hol és mekkora területről van szó, valamint, hogy milyen technológiával szeretné az irtást és már egyből látható is az ár. Ha még csak a hely van megadva, akkor a kiszállási díjat mutatja a kalkulátor, ha csak a terület, akkor a munkadíj látszik.
Ha elfogadható az ár, azonnal meg is rendelhető az irtás.

FIGYELEM!

A hidegköd képzést abban az esetben érdemes alkalmazni, ha a kezelt helyiség közepesen zsúfolt.
A füstképzést akkor célszerű kérni, ha a vizes bázisú ködképzés nem ajánlatos, vagy a kezelt helyiség erősen zsúfolt.
A füstképzés ára 100 m2-enként 8 ezer Ft, 2.5 m belmagasságig.
2.5 méter fölötti belmagasságnál egyedi felár lehetséges.

A kétféle eljárás együtt nem alkalmazható, csak az egyiket lehet választani!

A megrendelési oldalon megjelölhető több időpont is, amikor alkalmas lenne az irtás. A megrendelést e-mailben igazoljuk vissza, ezt követően munkatársunk felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel, időpont egyeztetés, illetve további részletek megbeszélése céljából.

Amennyiben egyedi ajánlatot szeretne kérni, az alábbi lehetőségek vannak rá:

Kérjen visszahívást vagy Vegye fel velünk a kapcsolatot

Várjuk Önt is elégedett ügyfeleink közé!

Az alábbi táblázatban bejelölhet több időpontot is amelyik alkalmas Önnek a kártevőirtás megkezdéséhez. Amennyiben esetleg foglalt már az időpont, munkatársunkkal egyeztethet a megfelelő időpont kiválasztásához

MEGRENDELEM
ELKÜLD

Élelmiszermoly irtás: ne hagyja, hogy élelmiszerkészletei kidobásra kerüljenek!

élelmiszermoly irtás

Sokan, legfőképp kényelmi célból, fel szokták tölteni élelmiszerkészleteiket éléskamrájukban, így nem kell folyamatosan a vásárlással foglalkozni, hiszen otthon minden kéznél van. Sajnos nem mindenki élvezheti túl sokáig a raktározás előnyeit, mert szinte a semmiből megjelennek az élelmiszermolyok, amik megszállják például a gabonatermékeket, lisztet. Ezek az alapanyagok innentől kezdve már használhatatlanokká válnak, ez pedig anyagi szempontból óriási károkat okozhat a háztartás számára. A molyokat házilag nagyon nehéz kiirtatni, ezért érdemes profikra bízni a feladatot. Ha Ön is érintett ezzel kapcsolatban, keressen bennünket az élelmiszermoly irtásért!

Az élelmiszermoly irtás segít, hogy végleg megszabaduljon a bosszantó élőlényektől. Az eljárás során permetezéses technológiát használunk, ami igencsak hatékony. Nagyon rövid időn belül érezheti az irtás hatását. Szolgáltatásunkkal ezután ismét zavartalanul használhatja éléskamráját, és nem kerülhetnek kidobásra élelmiszerei sem.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és ránk bízná az élelmiszermoly irtást, vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeinken!