KUPONKÓD

Válasszon megyét!

Válasszon települést!

Irtandó terület (nm)

Elektromos aljzatok porozása
Elektromos aljzatok porozása
(Amennyiben bonthatóak)
+3.000 Ft
Légtérkezelés
Légtérkezelés hidegköd képzéssel
+5.000 Ft/100 nm
Ágyi poloska irtás ára - Légtérkezelés
Légtérkezelés füst képzéssel
+8.000 Ft/100 nm

Ár

8.000 Ft

MEGRENDELEM

Árkalkulátorunk segítségével pillanatok alatt kiszámolható mennyibe kerül az ágyi poloska irtása. Csak meg kell adni, hol és mekkora területről van szó, valamint, hogy milyen technológiával szeretné az irtást és már egyből látható is az ár. Ha még csak a hely van megadva, akkor a kiszállási díjat mutatja a kalkulátor, ha csak a terület, akkor a munkadíj látszik.
Ha elfogadható az ár, azonnal meg is rendelhető az irtás.

FIGYELEM!

A hidegköd képzést abban az esetben érdemes alkalmazni, ha a kezelt helyiség közepesen zsúfolt.
A füstképzést akkor célszerű kérni, ha a vizes bázisú ködképzés nem ajánlatos, vagy a kezelt helyiség erősen zsúfolt.
A füstképzés ára 100 m2-enként 8 ezer Ft, 2.5 m belmagasságig.
2.5 méter fölötti belmagasságnál egyedi felár lehetséges.

A kétféle eljárás együtt nem alkalmazható, csak az egyiket lehet választani!

A megrendelési oldalon megjelölhető több időpont is, amikor alkalmas lenne az irtás. A megrendelést e-mailben igazoljuk vissza, ezt követően munkatársunk felveszi a kapcsolatot a Megrendelővel, időpont egyeztetés, illetve további részletek megbeszélése céljából.

Amennyiben egyedi ajánlatot szeretne kérni, az alábbi lehetőségek vannak rá:

Kérjen visszahívást vagy Vegye fel velünk a kapcsolatot

Várjuk Önt is elégedett ügyfeleink közé!

Az alábbi táblázatban bejelölhet több időpontot is amelyik alkalmas Önnek a kártevőirtás megkezdéséhez. Amennyiben esetleg foglalt már az időpont, munkatársunkkal egyeztethet a megfelelő időpont kiválasztásához

MEGRENDELEM
ELKÜLD

Hatékony ágyi poloska irtás permetezéses technológiával

Az ágyi poloska irtás permetezéses technológiával az egyik leghatékonyabb módszer a kellemetlen és egészségre káros rovarok eltávolítására otthonából. Az ágyi poloskák gyorsan szaporodnak, és rendkívül nehéz őket kiirtani hagyományos módszerekkel. Permetezéses technológiánk segítségével azonban célzottan és alaposan tudjuk kezelni az érintett területeket, így biztosítva, hogy minden poloska elpusztuljon.

Miért válassza a permetezéses technológiát?

  1. Hatékonyság: a permetezéses módszer biztosítja, hogy a rovarölő szer minden nehezen elérhető helyre bejusson, ahol az ágyi poloskák rejtőzhetnek.
  2. Gyors eredmények: az ágyi poloskák azonnali és hatékony kiirtása minimalizálja az újabb fertőzés esélyét.
  3. Biztonságos használat: a használt szerek biztonságosak az emberekre és háziállatokra nézve, miközben hatékonyan pusztítják el a poloskákat.
  4. Hosszan tartó védelem: az alkalmazott permetezőszerek hosszú távú védelmet nyújtanak, megelőzve az ágyi poloskák újbóli megjelenését.

Szolgáltatásunk előnyei

  • Szakértelem: tapasztalt szakembereink pontosan tudják, hol és hogyan kell alkalmazni a permetezést a maximális hatékonyság érdekében.
  • Gyors reagálás: szolgáltatásainkat gyorsan és rugalmasan biztosítjuk, így azonnal reagálni tudunk a problémákra.
  • Környezetbarát megoldások: csak olyan rovarölő szereket használunk, amelyek minimális környezeti terhelést jelentenek.

Ne hagyja, hogy az ágyi poloskák tovább rontsák az életminőségét! Vegye igénybe professzionális ágyi poloska irtás permetezéses technológiával nyújtott szolgáltatásainkat, és élvezze újra a nyugodt, rovarmentes otthon kényelmét. Lépjen velünk kapcsolatba még ma, és szabaduljon meg az ágyi poloskák okozta kellemetlenségektől egyszer s mindenkorra!