KUPONKÓD

Válasszon megyét!

Település választása

Irtandó terület (nm)

Légtérkezelés
Légtérkezelés hidegköd képzéssel
+5.000 Ft/100 nm

Ár

8.000 Ft

MEGRENDELEM

Az alábbi táblázatban bejelölhet több időpontot is amelyik alkalmas Önnek a kártevőirtás megkezdéséhez. Amennyiben esetleg foglalt már az időpont, munkatársunkkal egyeztethet a megfelelő időpont kiválasztásához

MEGRENDELEM
ELKÜLD

A bolhairtás fontosságáról bővebben

bolhairtás

Ahogy más élősködők, úgy a bolhák is bármikor felbukkanhatnak a háztartásokban. Az emberek közül sokan azt gondolják, hogy a vérszívó paraziták kizárólag az állatoknak okozhatnak problémákat, azonban az igazság az, hogy az emberek is ugyanúgy veszélyeztetettek. Elsősorban a kiéhezett felnőtt bolhák támadhatnak, amik viszkető, kellemetlen csípést hagynak maguk után. A paraziták által fertőzött területen emiatt egy idő után képtelenség megmaradni, ráadásul fertőző betegségeket is terjeszthetnek, ezért mihamarabb gondoskodni kell a bolhairtásról. Ehhez manapság többféle megoldás is létezik, azonban az alaposság miatt érdemes ezt a feladatot szakemberre bízni. Amennyiben Ön is érintett, keressen fel bennünket mihamarabb a bolhairtásért!

bolhairtásnak köszönhetően végre nem érezheti magát és háziállatait veszélyben, és nem kell aggódnia a kellemetlen csípések miatt sem. Nem érdemes várni a szolgáltatás igénybevételével, hiszen a paraziták maguktól nem fognak távozni, sőt, egyre nagyobb területeket fognak lefedni. Az állandó vakaródzástól kisebesedhet a bőr, ami pedig akár egy életre nyomot hagyhat az ember lábán. Ilyen körülmények között és állapotban éjszakánként a pihenéssel is problémák lehetnek, a kialvatlanság pedig további egészségügyi szövődményeket, teljesítményromlást is eredményezhet. Nem érdemes tehát kompromisszumot kötni a kialakult helyzettel, hanem minél hamarabb a bolhairtást kell választani. Ezzel kapcsolatban megbízható, minőségi szolgáltatást nyújtunk a bennünket felkereső ügyfelek számára. A bolhairtást kedvező áron vállaljuk, ezért anyagi szempontból is megéri profikra bíznia ezt a feladatot.

bolhairtással kapcsolatban is a maximumot nyújtjuk az ügyfelek számára. Legyen szó az otthonáról, nyaralójáról, más ingatlanról, bármilyen esetben igénybe tudja venni szolgáltatásunkat. Ha felkeltettük az érdeklődését, és ránk bízná a terület megtisztítását, vagy bővebb információkra lenne szüksége az irtás menetéről, a felhasznált szerekről, bátran keressen fel bennünket a megadott elérhetőségeinken!